Sueca famosa per un nedador al C/Sequial

14 10 2008

La capital de la Ribera Baixa, Sueca, és famosa a tot el món no pels seus arrossos ni per ser el poble de Joan Fuster, sinó a causa de les pluges del passat 23 de setembre 2008, on un nedador va nedar cap amunt d’uns dels principals 0carrers de Sueca.

Les pluges provocaren la inundació del centre del poble, els voltants de l’ambulatori i del polígon industrial. Els efectes d’aquestes pluges fóren devastadores, uns 400 litres aproximadament per metre quadrat en 4 hores ininterrompudes de grans aiguats. Fóren els culpables de què quantitats de famílies perderen part de les seues pertinences, a més de molts camps d’arròs tirats a perdre.

Podríem dir, que tots tenim part de culpa, ja que açò podria ser un dels tants efectes que provoca i provocarà el canvi climàtic conseqüència de la desfeta del medi ambient.

A més, cal dir, que l’efecte d’aquestes pluges multiplicaren per deu els danys; perquè la via del tren està construïda sobreelevada, té construït un mur de contenció al voltant i dos túnels que passen per baix de la via. Això fou la causa principal per la qual Sueca és veiés immersa en aquestes inundacions, que es podrien haver evitat si des d’un principi hi haguessen soterrat les vies del tren per baix de les distintes sequies soterrades baix de l’asfalt i seguidament haver posat uns enreixats grans en el terra per on passen les distintes sequies, per tal de què quan hi haguessen pluges farien la funció d’un clavegueram ampli i fort per engolir aquestes aiguades que ens sorprenen sense previ avis.

Per tant, des de les JERPV i Esquerra-Sueca mitjançant el nostre regidor Vicent- Amanç Viel a l’Ajuntament de Sueca, presentàrem una moció per tal de resoldre totes aquestes mancances, la qual ha etat aprovada per unanimitat.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s
%d bloggers like this: