Cap de setmana mogudet!

25 04 2008

Aquest cap de setmana es fa la celebració de la diada dels 301 anys de la derrota de la batalla d’Almansa. I com tots els anys es fa una manifestació amb el seu concertet. L’any passat va coincidir en que feia 300 anys d’aquesta derrota i enguany el vuité centenari del naixement de Jaume I El Conqueridor.

A la universitat on estudie, la Jaume I de Castelló, durant tot l’any 2008 aniran fent activitats. Pel meu gust són bastant cutres com: teatre, balls i desfilada medieval a càrrec de grups diferents. Pel que fa fins hores d’ara, no dóna peu a quedar-se per veure-les i disfrutar, sinó pegar a fugir ja que són penoses. Voleu saber quantes persones de tota la universitat es dediquen a veure aquest espectacles? Doncs, un dia eren unes 10 persones ( la setmana passada) i ahir eren 2 persones fixes (regidor de l’espectacle/ organitzadors) i la gent que anava de passada per allí que es quedaven màxim dos minuts veient l’actuació.

Ja em direu a mi, quina promoció estan donant del VIII centenari?

Espere que pel que fa a la resta d’activitats milloren un poc més i donen més difusió.  L’únic que m’agradat fins ara ha estat una xapeta que m’han donat rogeta on posa Jaume I 800 anys i surt el cavall i ell amb una quatribarrada i una estrella ( de 6 puntes?). Que pareix mentira! Segur que hi ha moltíssima gent que pot fer una bona estràtegia comunicativa dins de la universitat, pel que fa a tot tipus d’activitat. Sino, quin trellat té impartir una llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques i de Comunicació Audiovisual?

Encara que açò no se perquè, però sol passar a moltes universitats. No només a les universitats, fins i tot als pobles i ciutats. Si no estas “al loro” no te n’adones de les coses que fan al teu voltant.

Per últim dir que, si voleu passar una bona vetllada carregada d’humor avui divendres no dubteu en passar-se per Xeresa (La Safor, València) a les 21:00h a la Casa de la Cultura on hi haurà una representació de l’obra de teatre “1707-2007: De la nit a la mañana” a càrrec de l’Ultim Toc Teatre.  A aquest enllaç trobareu tots els espectacles que estem fent per la demarcació de València per la celebració del 25 d’abril.

I demà tots a Alacant!

I Diumenge a La Font de la Figuera una altra representació de l’Últim toc Teatre a les 19h.


Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s
%d bloggers like this: